Close

Landelijk Buitenverblijf

in hartje Friesland.

Rust, ruimte en privacy…dat is Buitenverblijf Boksum. Slechts 5 auto minuten van Leeuwarden, culturele hoofdstad van Europa in 2018, vind je de ruimte en het landelijke gevoel waardoor je er direct helemaal uit bent en tot rust komt. Ons vakantiehuisje ligt met een eigen ingang achter onze woonboerderij in het pittoreske dorpje Boksum en is daarmee een ideale uitgangsbasis voor fiets- en wandeltochten, een bezoek aan Leeuwarden of 1 van de andere 11 steden, of voor een tochtje met de sloep op de prachtige Friese wateren.

Het zonnige, sfeervol ingerichte vakantiehuisje, biedt plaats aan 1 tot 4 personen. De voormalige schapenschuur in de tuin is omgebouwd tot moderne woning met een entresol en is van alle gemakken voorzien. Door de vele ramen een openslaande deuren heeft u vanuit het hele huisje uitzicht op de prachtige landelijke omgeving.

Op de beneden verdieping is een ruime woonkamer annex keuken. Hier is een tweepersoons bed en de badkamer met toilet te vinden.

Op de entresol bevinden zich nog 2 royale 1 persoonsbedden. De entresol is bereikbaar via een nogal steile trap en daarmee minder goed toegankelijk voor mensen die mobiliteitsproblemen hebben.

Het vakantiehuisje beschikt over 2 zonneterrassen waar u rondom kunt genieten van alles wat de omgeving biedt. Vooral de zonsondergangen zijn fenomenaal!

Koffie, thee en verse eitjes staan voor u klaar! We  verwelkom u graag in Buitenverblijf Boksum!

Voor vragen of specifieke wensen kunt u altijd even telefonisch contact opnemen. Bijvoorbeeld voor het boeken van een 5e persoon (baby of peuter).

Voorzieningen

Locatie

Boksum, Friesland, Nederland. Boksum beschikt over een ambachtelijke bakker en een dorpshuis. Op een afstand van 3 kilometer is een supermarkt te vinden in het dorp Deinum.

Vervoer

Vanuit Boksum is Leeuwarden binnen 5 minuten met de auto te bereiken en met ongeveer 20 minuten op de fiets. Leeuwarden en Sneek zijn ook te bereiken per bus die vertrekt bij de halte in het dorp.

Huurfietsen kunnen bij t huisje klaar staan als u dit vooraf doorgeeft.